Cursusaanbod 2016-2017

Geplaatst op: 03.06.2016

Er is een flyer met een overzicht van cursussen. Inschrijven kan via www.centrumvoorlevensbeschouwing.nl en www.gvo-plein.nl. Hier vind je ook cursusbeschrijvingen, data en tijden.

Overige (professionaliserings)activiteiten

Beeldcoaching

Reflecteren op je onderwijspraktijk met behulp van video-analyse. Neem voor informatie contact op met je regiobegeleider. Zie ook video.
Punten: 5.

Intervisie

Er zijn (verplichte) intervisiebijeenkomsten.
Punten: wordt nog bekend gemaakt.

Studiedag

Informatie over een eventuele studiedag 2017 volgt.
Punten: is afhankelijk van de omvang van het inhoudelijk deel van de dag, maar bedraagt ca. 4.

Stagebegeleiding

Je krijgt 4 nascholingspunten voor het (zorgvuldig) begeleiden van een stagiair van de minor in overleg met je regiobegeleider.

Extern

Van 20 of 21 t/m 28 april 2017 organiseert Christenen voor Israël een Israëlreis. Kosten voor GVO-docenten: € 950. Het aantal nascholingspunten wordt nog bekendgemaakt. Contactpersoon: e.vandewerfhorst@driestar-educatief.nl.

Praktische informatie

Aanwezigheidsplicht

Als je jezelf aanmeldt voor een cursus, gaan we ervan uit dat je komt (anders kan dat gevolgen hebben voor het doorgaan van de cursus voor je collega's). Kan je door bijvoorbeeld ziekte toch niet komen, meld je dan af via gvo@centrumvoorlevensbeschouwing.nl.

Certificaten

Voor een cursus krijg je een certificaat als je alle bijeenkomsten hebt bijgewoond en je de eventuele verplichte thuisopdracht hebt gemaakt.

Schoolvakanties

bij de planning houden we rekening met de adviesdata voor schoolvakanties. Regionaal of plaatselijk wijkt men soms van de adviesdata af. Helaas kunnen we daar niet op inspelen.

Meer nieuws »